pippi på kultur


Allt arbete KulturPedagogiskt Centrum bedriver tillsammans med kommunens barn och ungdomar stannar oftast hos dem det berör. Att ca 400 barn varje vecka under ett läsår deltar i musik- bild- och teaterskolan vet naturligtvis föräldrarna och några till, men sen…?

Att det är KulturPedagogiskt Centrum som ligger bakom och arrangerar runt 170 föreställningar per år med professionell teater, musik och filmvisningar på Centrumbion vet ofta inte ens barnen.

Ett omfattande och angeläget kulturpedagogiskt arbete bedrivs i skolor och förskolor inom områdena bild, drama och kulturarv. Det är inte ovanligt att vi under ett läsår kommer i kontakt med flera tusen barn och ungdomar. Vem mer än barn och lärare har inblick i allt detta?

Just därför känns det viktigt att vi med några års mellanrum får möjlighet att presentera oss för en bredare allmänhet. Att du som Ronnebybo kan ta del av vilka vi är, hur vi arbetar och kanske inte minst varför.


Välkommen till vår utställning ”pippi på kultur” och lär känna KulturPedagogiskt Centrum

Gunnar Tillborg  &  Claes Andersson

Den pjäsen jag och min "grupp" gjorde för ett årsen är med där..

gå dit och njut ^^

Tisdag till Fredga - 11.00 - 16.00^^



Kommentarer
Postat av: estetmina.blogg.se

Hej! Har inte varit inne på bloggen på ett tag så har inte sett din kommentar förräns nu... har varit lite mkt nu. Men jag var inte på nån utställning idag. "Vår" utställning? Hur länge håller den på?

2009-09-11 @ 19:17:21
URL: http://estetmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till Startsida Följ mig på Bloglovin
RSS 2.0