Liten kitty.
Senaste inköpet...

En barnbok till mig själv :)

God nattönskar Mr Moonlight <3

söta drömmar

Nu ger jag upp, sov gott allesammen
<3

...

Saknaden tränger sig på väldigt mycket just nu.
 

Just nu i bild.


Snow White and the Huntsman

Jahapp, då vart man här igen. Konstigt vad man kommit hit ofta på senaste tiden, så går det när man lovar saker och ting O.o'
 
Men men ska la berätta om en trevlig tolkning av Snövit.
 
Filmen börjar med att kung Magnus (Spelad av Noah Huntley, känd från Narnia: Lejonet och häxan) ger sig ut i krig mot de mörkas armé.
 
Kungen och hans anhängare segrar självklart, och räddar en kvinna som dessa tagit till fånga.
Han förklarar för kvinnan att dem är inget hot och för med henne till Slottet.
Där får vi träffa den unga Snövit (Spelad av Raffey Cassidy som spelar unga Angelique i Dark Shadows), allting verkar oerhört fridfullt till dess att kungen gifter sig med kvinnan vid namn Ravenna (Spelad av Charlize Theron, känd från Aeon Flux samt Prometheus för att nämna två).
 
Nu får vi snart reda på att denna Ravenna inte är den kvinna hon verkat vara, samt att kungen inte väntat det öde som följer.
Kungen mördas och Snövit slängs in i en fängelsehåla, vilket hon får tillbringa sitt liv ett flertal år.
 
Men det kommer en tid då äldre Snövit (Spelad av Kristen Stewart, känd från O.o you know what) lyckas fly, bli jagad in i den förtrollade skogen av ingen mindre än Thor.. Nah i denna filmen kallas han "The Huntsman"(Spelad av Chris Hemsworth), japp ett namn är överskattat.
 
IMDB Betyg: 6.5/10 MITT Betyg: (Anledningen till att jag ger denna filmen detta betyg är för att jag uppskattade en del av effekterna, dock var det inte top notch, storyn var intressant dock är Kristen lika livlös som alltid. Hon har ett ansiktsuttryck och det är "I'm psycho". Mjo jag vet, Tiza tycker om henne men det är tyvärr inte hon som skriver :D Njae, men ska inte klaga allt för mycket, hon gjorde relativt bra ifrån sig i denna faktiskt)

 
Cheers
Kimzi

Till Startsida
RSS 2.0