Man föder barn

jag måste bara veta vad ni tycker om detta.
Titta på hela avsnittet (:

Jag vet att det är "onormalt" men jag tycker att varför kan han inte få föda barn.?

Han har ju varit kvinna och därför har han kvar den biologiska klockan.
jag har alltid tyckt att män ska få föda barn. Visst att ha barnet i magen är nog helt underbart men att föda ungen! Min mamma säger att det känns som att "skita ut en vatten melon på tvären". Jag vill inte utsätta mig för den smärtan! Hade kimzi velat bli gravid hade han fått det för mig. jag hade bara blivit lycklig.

(:

Så vad tycker ni, är det bara kvinnan som ska få föda?. om vi låter män föda så kanske de sluta gnälla över sina förkylningar xD


Kommentarer
Postat av: Fanny

Jag tycker inte om det överdrivet mycket! Nu var du "Thomas" en tjej innan så då är det ok. Men jag tycker att vara gravid och föda barn ska kvinnor göra. Vet inte varför... Inte för att det är äckligt om män gör det utan det är bara en kvinnosak. :)

2010-01-27 @ 17:07:17
URL: http://komigenfanny.blogg.se/
Postat av: Fanny

Man tycker olika helt enkelt.

2010-01-27 @ 17:58:12
URL: http://komigenfanny.blogg.se/
Postat av: Micaela

Ush, det där är bara sjukt

2010-01-27 @ 18:41:45
URL: http://specialorders.blogg.se/
Postat av: Fanny

Haha, ja absolut!

2010-01-27 @ 19:25:18
URL: http://komigenfanny.blogg.se/
Postat av: elin

kvinnor har en inbyggd biologisk klocka som gör att vissa känner att de vill ha barn och vissa inte. -dör emot har denna "mannen" känt att han inte är någon kvinna. Han känner att han hör till männens värld och valt att leva som man. Utseendemässigt och kroppsligt. Om man anser att man är en man så är det inte normalt med en biologisk klocka som ska vela göra en gravid. Ha barn, ja. Men inte ta kvinnans ansvar där. Antingen är man man eller kvinna. Man kan inte vara man när det känns bäst och kvinna när det passar. Där emot har jag inget emot att dom väntar barn. Så jag är väldigt kluven.

2010-01-27 @ 20:50:28
URL: http://elinkortochgott.blogg.se/
Postat av: Micaela

Sv: Jo det är klart MEN, jag kan fortfarande inte slippa det. Oavsett om jag gör ett könsbyte. Om det ska vara MITT barn måste jag ändå föda det, jag slipper det aldrig.

2010-01-28 @ 11:43:53
URL: http://specialorders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till Startsida Följ mig på Bloglovin
RSS 2.0